ایرنا به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: قیمت نفت شیرین و سبک آمریکا برای تحویل در ماه سپتامبر 2016 (شهریور - مهر) در پایان معاملات روز دوشنبه بازار نایمکس نیویورک با 2.8 درصد افزایش نسبت به جمعه گذشته به 45 دلار و 74 سنت در هر بشکه رسید که بالاترین قیمت پایان روزی از 15 ژوئیه 2016 (25 تیر) است.
بهای نفت برنت دریای شمال نیز دیروز در پایان معاملات بازار لندن با 2.9 درصد افزایش نسبت به جمعه گذشته به 48 دلار و 35 سنت در هر بشکه رسید.
«الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه دیروز اعلام کرد، کشورش در حال رایزنی با عربستان سعودی و دیگر کشورهای تولیدکننده نفت است تا در صورت لزوم به صورت یکپارچه از افزایش تولید نفت از یک سقف مشخص، جلوگیری کنند.
بنا به گزارش دیروز پایگاه خبری مارکت واچ آمریکا، نواک افزود: با توجه به وضعیت بازار نفت، سرگرم همکاری با کشورهای عضو و غیرعضو اوپک هستیم و تا رسیدن به ثبات بازار، مذاکرات را ادامه میدهیم.
طرح فریز نفتی در اوایل سال 2016 مطرح شد اما در نشست ماه آوریل (29 فروردین 1395) اوپک در شهر دوحه قطر، پس از آنکه عربستان سعودی موافقت خود با این طرح را منوط به موافقت ایران با پیوستن به این طرح کرد، به تصویب نرسید.
تحلیلگران میگویند، این اقدامها ممکن است سرمایهگذاران را متقاعد کند در بدبینی شدیدشان نسبت به افزایش سطح قیمتهای نفت تجدیدنظر کنند.
وال استریت ژورنال به نقل از «جیم ریتربوش» رییس شرکت مشاوره انرژی ریتربوش و همکاران نوشت: اظهاراتی که از سوی عربستان سعودی و روسیه در مورد اقدامهای احتمالی برای بالا بردن قیمت نفت عنوان شد، سبب سرمایهگذاری در پروژههایی شد که ارزش سهام آنها در بورس با بالارفتن قیمت نفت افزایش مییابد.
این اظهارات زمانی عنوان شد که بر اساس آمار کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا بدبینی سفتهبازان نسبت به افزایش قیمت نفت خام آمریکا به بیشترین سطح در 10 سال گذشته رسیده بود.
بدبینی نسبت به افزایش قیمت نفت از اواخر ماه مه (اواسط خرداد) تا اوایل اوت 2016 (اواسط مرداد) به دلیل ترس از تشدید مازاد عرضه بنزین و افزایش فعالیتهای حفاری در آمریکا چند برابر شد.
به نوشته وال استریت ژورنال این ترس بیمورد بوده و به گفته تحلیلگران شرکت هلدینگ خدمات مالی رایموند جیمز آمریکا، مجموع تولید نفت خام آمریکا و ذخیرهسازیهای سوخت آمریکا در دوره یاد شده اندکی کاهش پیدا کرده است.
نظر شما